Fotoshoot Pin-ups & Planes

Op zondag 11 juni vond het Pin-ups & Planes evenement plaats dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (KLuHV) op Vliegbasis Gilze-Rijen. De KLuHV is een luchtvaartmuseum dat met alle vrijwilligers zorg draagt voor het behoud en onderhoud van historische militaire vliegtuigen. De stichting organiseert verschillende evenementen waarbij de opbrengst altijd ten goede komt aan het onderhoud, waaronder Pin-ups & Planes. Op deze dag mochten teams van fotografen, make-up/hair artists, stylisten en modellen zich aanmelden om de hele dag te shooten op de vliegbasis met de historische vliegtuigen als decor.

Ook waren allerlei gave oldtimers opgetrommeld voor de fotoshoot. Er liepen heel veel vrijwilligers rond met verstand van zaken om de modellen te begeleiden bij de vliegtuigen en oldtimers en om vragen te beantwoorden.

Samen met fotograaf Danny van Kolck en (amateur) modellen Gemma en Marjolijn heb ik echt een topdag gehad op de vliegbasis. Een hangaar was er door de vrijwilligers helemaal op ingericht om de modellen op te maken, om te kleden en hun haar te doen.  Er was ook veel contact met alle andere teams, wat de dag erg gezellig maakte. Bij Gemma heb ik het haar en de volledige make-up gedaan, bij Marjolijn alleen het haar. Beide dames heb ik ook een beetje geholpen met de styling.

Ik wil de vrijwilligers van Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (KLuHV) heel hartelijk bedanken dat ze deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt, volgend jaar ben ik er zeker weer bij. Graag laat ik jullie een aantal van de foto’s zien van de Pin-ups & Planes shoot. Eerst zien jullie Gemma en daarna Marjolijn. De foto’s zijn dus gemaakt door Danny van Kolck. Op de hoogte blijven, volg hen via Facebook: DannyGemma, Marjolijn.

Gemma KLHV Gilze by DvanKolck-165

Gemma KLHV Gilze by DvanKolck-52

Gemma KLHV Gilze by DvanKolck-121

Gemma KLHV Gilze by DvanKolck-61

marjolijn 3

Marlolijn KLHV Gilze by DvanKolck-44

marjolijn1

Marlolijn KLHV Gilze by DvanKolck-79

One thought on “Fotoshoot Pin-ups & Planes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s