Winactie: kijk gratis de serie Berlin 56 op Lumiereseries.com

ku-damm-56

lumiereseries.com is een online platform waar je via je eigen account verschillende series en films digitaal kunt aanschaffen en bekijken. The Publicity Company heeft mij de mogelijkheid gegeven om één van jullie blij te maken met een gratis voucher om de zes-delige serie Berlin 56 (oorspronkelijk Ku’damm 56) te bekijken. De serie heeft verschillende prestigieuze nominaties en prijzen mogen ontvangen. Vandaag vertel ik jullie graag meer over deze serie en over hoe je de gratis voucher t.w.v. €14,99 kunt winnen!

Berlin 56 (Sonja Gerhardt Trystan Putter) (2)Het verhaal speelt zich af in Berlijn in 1956 in dansschool Galant. De eigenaresse van de dansschool probeert stevig vast te houden aan de tradities en normen en waarden van weleer, terwijl buiten in de stad de toekomst haar inhaalt. Haar drie dochters Helga, Eva en Monika behoren tot de nieuwe generatie maar kunnen hun moeder alleen gelukkig maken als ze zich voegen naar haar standaarden. Vooral dochter Monika heeft grote moeite met dit keurslijf. Zij danst veel liever rock ‘n roll op muziek uit de jukebox met haar losbandige, muzikale vriend, dan dat ze de kuise foxtrot danst met de vreemde, verwarde en stoïcijnce jongen van goede komaf die haar moeder voor haar kiest. In de serie komen twee generaties tegenover elkaar te staan en wordt duidelijk hoe snel de maatschappelijke ontwikkelingen in de jaren 50 elkaar opvolgden. Geschiedenis, familie, traditie, muziek, vrijheid, emancipatie, liefde, geaardheid en teleurstelling zijn de grote thema’s van de serie en deze worden in een nostalgisch maar vooral ook artistiek en bizar jasje gegoten.

ku-damm-56 (1)

Houd je net als ik van series als Call the midwife, Mad Men en Petticoat en films als Dirty Dancing, Hidden Figures en Grease en ben je niet bang voor een donker, rauw arthouse sfeertje? Dan ga je zeker weten heel erg genieten van Berlin 56!

Wat moet je doen om de voucher te winnen?

1: Like de facebookpagina van Lady Polkadot en die van Lumière

2: Reageer onder dit bijbehorende facebookbericht dat je wilt mee loten:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwww.ladypolkadot.nl%2Fposts%2F2017289508507972&width=500

3: Deel dit bericht op je eigen facebookpagina

4: 4 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s